Verzenden & retourneren

Verzending:

Alle pakketten worden binnen Nederland verzonden met Post.nl of DHL
Verzendkosten vanaf € 3,99 tot € 5,99 voor verzending binnen Nederland.
Alle pakketten worden binnen 1 werkdag, nadat uw betaling is ontvangen aan u verzonden, tenzij anders is overeengekomen of per e-mail aan u mede is gedeeld of als het door u bestelde product niet voorradig is.
Levering tijdens feestdagen kan langer duren, door drukte bij de bezorgdiensten.
Alle bestellingen van € 50,- of meer worden gratis binnen Nederland bezorgt.

Betaling:

De betalingsmogelijkheden worden verzorgd door Mollie.
U kunt betalen met iDEAL,Bancontact, Sofortbanking, Visa, American express of Mastercard.

Retourneren:

Voorwaarden voor koop op afstand

Enkele voorwaarden:
De verzendkosten van ons aan u, worden doorberekend.
De verzendkosten van u aan ons zijn voor uw rekening.
Het artikel moet onbeschadigd en ongebruikt aan ons terug gestuurd worden. U mag uiteraard wel de verpakking geopend hebben.
De eventueel op maat gemaakte mobielen vallen niet onder dit herroepingsrecht omdat deze speciaal voor u gefabriceerd worden.

Wij stellen het te allen tijde op prijs als u vooraf contact met ons opneemt, alvorens een product aan ons te retourneren. Om contact met ons op te nemen mail ons!
U heeft het product 14 dagen opzicht en kunt het zonder opgaaf van reden aan ons retour zenden, de verzendkosten hiervoor zijn voor u rekening.

Producten retourneren

Stuur het artikel inclusief alle toebehoren, binnen veertien dagen na ontvangst, gefrankeerd terug vergezeld van de originele factuur/pakbon of een begeleidend schrijven in een deugdelijke verpakking naar:

Gone with the wind
Vijzelstraat 22 H
1017 HK Amsterdam

Als u buiten de gestelde voorwaarden een artikel terugstuurt dan komt de betalingsverplichting niet te vervallen. Neemt u in geval van twijfel alstublieft contact op met ons.

Retour formulier / herroepingsrecht formulier

Bestelling annuleren:

U kunt uw bestelling gedurende het hele bestelproces annuleren. Als u het artikel ondanks uw annulering toch heeft ontvangen, kunt u het na ontvangst eventueel retour sturen binnen de daarvoor gestelde voorwaarden.