Over ons

Onze speelgoedwinkel in Amsterdam is sinds maart 2001 hier gevestigd aan de Vijzelstraat 22 H. Gone with the wind is een speelgoedwinkel in Amsterdam voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Wij vinden onze speelgoedwinkel natuurlijk de allerleukste van Amsterdam. Onze bedrijfsnaam bestaat al sinds 1994, we zijn ooit begonnen met verkopen op markten en Braderieën. Daarna hadden we een kleinere winkel op de Leliegracht in Amsterdam en zijn in maart 2001 verhuisd naar dit adres. In 2021 is onze winkel geheel gerenoveerd en ingericht, nadat we veel rookschade hadden opgelopen door een brand bij onze buren.

 

De leukste speelgoedwinkel van Amsterdam

Voor de allerjongste verkopen wij rammelaars, muziekdozen, knuffels en nog veel meer van de merken, Haba, Sigikid, Sophie de Giraf

de leeftijd van 1 t/m 3 verkopen wij oa. Hamerbanken, vormenstoven, rijdend speelgoed, speelgoed voor de motoriek en nog veel meer van de merken, I’m toys, Plantoys, pintoys, djeco, Haba, Brio en B-toys.

In de leeftijd van 3 en ouder, zijn oa. De Siku auto’s in alle soorten en maten erg populair.

Tevens verkopen wij de gehele collectie houten treinen van Brio, Brio treinen staat voor gegarandeerd jaren speelplezier.

In onze winkel vindt u ook een groot assortiment puzzels vanaf 2 stukjes tot 2000 of meer stukjes. Ook verkopen wij een leuk assortiment van de zogenaamde Breinbrekers.

Sinds 2018 verkopen wij ook een groot assortiment met Pokémonkaarten. We hebben ook oudere series op voorraad, check onze webshop voor de actuele voorraad.

Wil je de meest actuele openingstijden, nieuwigheden en aanbiedingen volg je ons op:

Gone With The Wind speelgoedwinkel in amsterdam op de vijzelstraat